Türkçe

Buranin zengini çok zengin fakiride çok fakir

Arnavutça

ky vend të ketë një shumë të pasurve dhe të varfërve në shumë të varfër

Çevirmek istediğiniz metni girin: (5000 karakter kaldı)

Türkçe
Arnavutça
Profesyonel çeviri:
Kullanım SözleşmesiSitene Ekle